Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Unibet bingo spelregels

Bij Unibet kun je niet alleen gokken op talloze fantastische sportwedstrijden, maar is het ook mogelijk om er bingo te spelen. Bij dit bingospel zijn interessante geldprijzen te winnen. Wat zijn hier precies de spelregels van? Waar moet je op letten wanneer je bij Unibet Bingo besluit te spelen?

Wat is Unibet?

Unibet is een website, die gericht is op mensen die wel een gokje willen wagen. Unibet is al een erg oud bedrijf, en was al actief voor het internet echt groot wat. Mensen konden telefonisch gokken op sportuitslagen. Tegenwoordig is Unibet zeer actief op het internet en kun jij als gebruiker op allerlei sportuitslagen wedden. Heb je het goed gegokt? Dan levert het je geld op. Maar Unibet is niet alleen een website voor mensen die op sportuitslagen willen gokken. Er zijn ook andere casinospellen te doen, waaronder bingo.

Spelregels van bingo

Bingo is een gemakkelijk spel, waar veel spanning en plezier aan te beleven valt. Aan het begin van het spel moeten de spelers een of meerdere bingokaarten kopen. Daarna worden er om de beurt cijfers omgeroepen. Deze cijfers kun je afstrepen op je bingokaart. Wanneer jij de eerste speler bent met een lijn, patroon of een volle kaart, dan kan je hier een prijs mee winnen. Meestal is dit een geldprijs. Ook online is tegenwoordig bingo vaker te spelen, en de regels zijn dan doorgaans hetzelfde.

Soorten bingo

Er zijn verschillende soorten bingo die je kunt spelen. De bekendste is de variant met 75 bingoballen. Deze wordt erg veel gespeeld. Je speelt deze variant op een grit van 5×5 en het is de bedoeling om deze kaart te vullen. Het middelste getal is altijd leeg, als een soort joker. Deze soort van bingo kan op meerdere manieren worden gespeeld: waarbij je een lijn moet krijgen, of die waarbij je juist een patroon moet vullen. Dit patroon kan iedere ronde anders zijn. Een andere variant van bingo is de 90 ballen bingo, die ook wel kienen wordt genoemd. Eigenlijk werkt dit hetzelfde als de gewone bingo, alleen ziet het grit waar je op speelt er anders uit en wordt er met meer ballen gespeeld. Ook is er op Unibet nog de Speed Bingo. Een pijlsnelle vorm van bingo, waarbij de cijfers sneller worden getrokken en je lekker vlot door je spel heen bent.

Unibet Bingo spelregels

Bij Unibet werkt bingo eigenlijk hetzelfde als in een clubhuis of ergens op vakantie. Je koopt dus vooraf een of meerdere bingokaarten en daarna kun je meespelen Daarna kun je meespelen. Onder het spelen is het mogelijk om te chatten in de chatbox. Je kunt dan praten met andere deelnemers en eventueel vragen stellen als het je niet helemaal duidelijk is. En ondertussen hoop je natuurlijk dat jij de eerste bent die bingo weet te scoren. Je kunt in het scherm precies zien hoeveel geld je hiermee kunt winnen, zodat het ook meteen duidelijk is waar je voor speelt.

Geld storten

Om mee te kunnen spelen bij Unibet Bingo, is het noodzakelijk om geld op je account te hebben staan. Hiermee kun je bingo spelen en eventueel nog wat wedden op de sportuitslagen. Geld storten bij Unibet Bingo kan op allerlei manieren.
Als je eenmaal geld hebt gestort kun je meteen beginnen met meespelen. Wanneer je geld wint, kun je dit ook weer laten uitbetalen in jouw account.