Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Unibet bingo bonusregels

Bij Unibet Bingo heb je verschillende mogelijkheden om interessante bonussen te krijgen. Maar hoe werkt dit precies? Welke bonusregels zijn er allemaal waar jij gebruik van kunt maken?

Wat is Unibet?

Unibet is een bedrijf dat al sinds de jaren negentig bestaat. Het was toen nog geen website, maar alleen telefonisch te gebruiken. Mensen konden wedden op sportuitslagen, bijvoorbeeld een wedstrijd voetballen. Wanneer je goed gokte en de uitslag juist had voorspeld, dan leverde je dit geld op. Het bedrijf bestaat tegenwoordig nog steeds, maar je kunt niet meer via de telefoon gokken. In plaats daarvan kun je online je voorspelling plaatsen voor sportuitslagen. Tegenwoordig kun je er meer dan alleen op sportuitslagen gokken. Zo zijn er ook verschillende casinospellen en kun je er bingo spelen.

Unibet Bingo

Unibet Bingo is een onderdeel van Unibet. Er zijn verschillende soorten bingo te spelen en je kunt hier leuke geldprijzen mee winnen. Je speelt altijd tegen andere spelers, zodat je nooit tegen een computer speelt. Wanneer je meespeelt, zul je merken dat het erg leuk is. Maar welke bonusregels zijn er?

Bonusregels bij eerste storting

Om te kunnen spelen is het belangrijk om geld te storten op je account. Wanneer je een eerste storting doet, krijg je meteen een leuke bonus. Dit is een bonus van 100 procent bovenop je eerste storting. Belangrijk om te realiseren is dat je deze bonus alleen kunt laten uitbetalen als je de bonus 25 keer in hebt moeten zetten. Daarna telt deze voor 200 procent mee. De bonus krijg je alleen bij een eerste storting. Soms zijn er wel andere manieren om extra bonussen te krijgen, maar dit wordt dan op de site vermeld. Je mag niet meerdere accounts maken, puur zodat je meer bonussen krijgt.

Loyaliteitsprogramma

Je kunt nog extra bonussen krijgen bij UniBet Bingo. Dit is bij het Loyaliteitsprogramma. Je kunt hier punten voor verzamelen. Dit krijg je wanneer je geld stort, bingo speelt of iets anders op de website doet. Hoe meer punten je krijgt, hoe beter. Als je uiteindelijk genoeg punten hebt, dan mag je aan het wheel of fortune draaien. Hier staan allerlei prijzen op die je direct kunt winnen. Dit kunnen geldprijzen zijn, maar ook spullen of zelfs vakanties. Het is dus zeker een goed idee om dit in de gaten te houden.

Bonusregels

De bonusregels bij Unibet Bingo zijn allemaal vrij duidelijk, maar wanneer je het niet helemaal zeker weet, dan kun je dit altijd nalezen op de site van Unibet. Er is een uitgebreide helpfunctie. Wanneer het je dan nog steeds niet goed weet, kun je zelfs de helpdesk een vraag stellen. In het algemeen krijg je de bonussen gewoon wanneer je aan het spelen bent. Zo krijg je de aanmeldbonus automatisch en bouw je ook gewoon de punten automatisch op voor het loyaliteitsprogramma. Juist omdat het allemaal zo gemakkelijk is, is het veel interessanter om er gebruik van te maken. Je speelt een leuk bingospel en je bouwt ondertussen punten op. Wie wil dat nou niet?