Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Unibet bingo

Unibet is een website waar je allerlei weddenschappen kunt plaatsen. Leuk is dat je er ook nog eens bingo kunt spelen. De Unibet Bingo is erg populair en je kunt er mooie prijzen mee winnen. Wat is Unibet Bingo precies en waarom is het leuk om juist hier Bingo te spelen?

Wat is Unibet?

Unibet is vooral bekend als een website waar je kunt wedden op bijvoorbeeld sportuitslagen. Van oorsprong is het een bookmaker en bestond al toen het wedden nog niet via internet, maar via de telefoon gebeurde. Tegenwoordig is het een grote, internationale website vol mogelijkheden om op sportuitslagen te wedden. Je kunt er flink wat geld mee winnen. Sinds 2006 is het ook mogelijk om bingo te spelen op Unibet. Dit is een zeer populaire feature op Unibet en ook hier kun je geld mee winnen. De jackpot kan zelfs erg hoog oplopen.

Unibet Bingo

Unibet Bingo is dus een leuke manier om online bingo te kunnen spelen. Er zijn verschillende spelvarianten op Unibet Bingo beschikbaar, zodat er altijd wat bij zit wat je leuk vindt. Je kunt bijvoorbeeld met 75 ballen of met 90 ballen spelen. Het spel werkt heel gemakkelijk. Aan het begin kun je een of meerdere bingokaarten kopen en daarna worden er om en om ballen getrokken met een cijfer erop, die afgestreept worden op je bingokaart. Ben jij de eerste in een bingokamer die een lijn, patroon of volle kaart heeft, dan levert je dit geld op. En ook kun je de jackpot winnen. Deze kan behoorlijk hoog oplopen. Hoeveel geld je precies wint is erg afhankelijk van het aantal spelers die aanwezig zijn.

Een account aanmaken

Wanneer je gebruik wilt maken van Unibet Bingo, is het nodig om een account aan te maken. Je kunt dit gratis doen, maar om daadwerkelijk mee te kunnen spelen, moet je wel geld storten op je account. Wanneer je echter een account aanmaakt, wordt je niet verplicht om meteen geld te storten. Je zit dus nergens aan vast en je kunt rustig rondkijken of het wel echt jouw website is om bingo op te spelen.

Geld storten en bonus

Om geld te storten op je account, kun je de instructies op het scherm volgen. Het is absoluut niet lastig om dit voor elkaar te maken.
Bij sommige manieren om geld over te maken, staat het geld niet direct op je account. Het kan dan een paar dagen duren. Hier moet je dus wel even rekening mee houden. Ook kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, dus ook dat moet je even onthouden. Wat overigens erg leuk is, is dat Unibet een bonus geeft voor de eerste storting die je doet. Je krijgt dan namelijk 200 procent extra speelgeld. Stort je dus bijvoorbeeld 10 euro, dan krijg je nog eens 20 euro erbij om te gebruiken.

Loyaliteitsprogramma

Als lid op Unibet, word je daarvoor beloond. Sterker nog: hoe langer je lid bent, hoe beter de beloning. Alles wat je doet op Unibet, levert je loyaliteitspunten op en deze kun je gebruiken om mee te draaien aan het Loyalty wheel. Daar valt extra speelgeld mee te winnen. Handig voor je bingospel!

Meer dan alleen Bingo

Unibet heeft meer dan alleen bingospellen. Je kunt het dus ook gebruiken om geld in te zetten bij weddenschappen. Ook zijn er behalve Bingospellen nog andere casinogames te doen. Vind je juist die diversiteit erg leuk? Dan past Unibet absoluut bij jou en is het een echte aanrader om het eens te proberen.