Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

TrendieBingo spelregels

TrendieBingo is een bingowebsite. Je kunt hier aan deelnemen en kans maken op leuke geldprijzen. Wat zijn de spelregels eigenlijk van dit bingospel? Waar moet je zoal rekening mee houden?

Wat is TrendieBingo?

Wanneer jij graag een potje bingo wilt spelen, dan kan dit op de website van TrendieBingo. Hier zijn diverse speelkamers te vinden waar je bingo kunt spelen. Behalve dat je er bingo speelt, kun je ook chatten met andere mensen in dezelfde kamer. En wanneer je geluk hebt en als eerste bingo haalt, dan kan dit je behoorlijk wat geld opleveren. Hoe werkt het spel precies en welke regels gelden er?

Hoe werkt Bingo?

Bingo is een spel dat de meeste mensen wel kennen. Je koopt een (of meerdere) bingokaarten en vervolgens worden er om de beurt ballen getrokken met cijfers er op. Deze streep je af op je bingokaart en als je als eerste een winlijn, een patroon of een volle kaart hebt, win je een prijs. Per bingospel kunnen er meerdere prijzen gewonnen worden en het bedrag groeit. Voor een volle bingokaart kun je bijvoorbeeld meer geld winnen dan met een enkele winlijn. Op TrendieBingo werkt het bingospel volgens hetzelfde principe en zijn er verschillende soorten bingospellen die je kunt doen. Je kunt dus zelf iets kiezen wat je aanspreekt.

75 ballen lijnbingo

Op TrendieBingo kun je met 75 ballen bingo spelen. De te winnen bingo’s zijn hier:

 • 1 winlijn
 • 2 winlijnen
 • 3 winlijnen
 • 4 winlijnen
 • Volle bingokaart

75 bingo patroonbingo

Bij 75 ballen patroonbingo wordt eveneens met 75 ballen gespeeld. Alleen moet je hier proberen een bepaald patroon te vullen. De te winnen prijzen zijn hier:

 • 1 winlijn
 • 1 bingopatroon
 • Volle bingokaarten

90 bingo kienen

Een laatste spelvariant op TrendieBingo is het kienen. Dit wordt met 90 bingoballen gespeeld en de kaart is hier een stuk groter. Wanneer je in deze spelvariant een prijs wilt winnen, dan moet je de volgende dingen bereiken:

 • 1 winlijn
 • 2 winlijnen
 • Volle bingokaart

Moet je aangeven dat je bingo hebt?

Als je in het echt bingo speelt, dan is het noodzakelijk om hard bingo te roepen. De persoon die dan het eerste bingo roept, wint de prijs. Op TrendieBingo hoef je nergens op te letten. Het is niet nodig iets te typen in de chat of ergens op te klikken. Het spel registreert automatisch of je hebt gewonnen of niet. Wanneer twee of meer mensen bingo halen, dan wordt het geld verdeeld tussen alle winnaars.

Is geld betalen verplicht?

TrendieBingo kun je ook spelen zonder geld te betalen. Een account is gratis en je stort alleen extra tegoed als je hier zelf voor kiest. Je krijgt regelmatig nieuw speeltegoed, bijvoorbeeld via een wekelijkse bonus en dit kan ook worden ingezet om bingo te spelen. Bedenk je wel dat alleen kans maakt op de jackpot als je in de afgelopen maanden een keer zelf geld hebt gestort. Dit is dus wel iets om rekening mee te houden wanneer je de echt hoge bedragen wilt winnen.