Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

TrendieBingo bonusregels

Bij het bingoplatform TrendieBingo heb je allerlei bonussen die je kunt krijgen. Denk aan de aanmeldbonus, de bonus voor een eerste storting en de bonussen die je per e-mail ontvangt. Wat zijn de bonusregels hiervoor? Waar moet je rekening mee houden wanneer je deze bonussen wilt ontvangen?

Informatie over TrendieBingo

TrendieBingo is een geweldige site, omdat je hier eindeloos bingo kunt spelen én er allerlei waanzinnige prijzen mee kunt winnen. De jackpots zijn vaak duizenden euro’s hoog en als jij degene bent die als eerste een lijn of volle kaart heeft, dan levert je dit ook nog eens extra geld op. Er zijn meerde varianten van bingo te spelen en bij ieder spel kun je ook nog eens lekker actief mee doen in de chatbox, al hoeft dit natuurlijk niet. En wat ook heel mooi is: er zijn verschillende bonussen te krijgen. Wat zijn de TrendieBingo bonusregels die hierbij gelden?

Bonusregels voor de aanmeldbonus

Wanneer je een account maakt bij TrendieBingo, ontvang je meteen 5 euro aan speelgeld. Dit speelgeld mag je gebruiken om bingospellen mee te spelen en hier valt echt geld mee te winnen. De belangrijkste bonusregel hiervoor is dat je een nieuwe klant moet zijn bij TrendieBingo. Je kunt deze bonus dan ook maar één keer ontvangen.

Eerste stortingsbonus

Als je voor de eerste keer geld stort bij TrendieBingo, dan ontvang je een bonus van 200 procent op je gestorte bedrag. Dit is speelgeld en kan wederom altijd worden ingezet bij je bingospellen. Belangrijk is dat de storting minimaal 10 euro is, anders krijg je deze bonus niet. De bonus kan hiervan maximaal 100 euro zijn. Dus wanneer je meer stort, krijg je niet nog meer bonus. Deze stortingbonus is slechts eenmalig geldig.

Verschillende bonussen per e-mail

Wanneer je een account hebt bij TrendieBingo, dan krijg je regelmatig e-mails met bonuscodes. De ene keer krijg je zomaar een bepaald speelbedrag en de andere keer dan kun je een code ontvangen waarmee je een bonus krijgt bij een storting. In de e-mails staat altijd precies wat de regels hiervan zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te zijn. Zo kan het zijn dat je de code voor een bepaalde datum moet verzilveren, of dat de bonus voor de storting tot een maximumbedrag gaat. Lees de mails dus altijd goed.

TrendieBingo bonusregels onduidelijk?

Op de website van TrendieBingo is een uitgebreide helppagina te vinden. Wanneer je gebruikmaakt van een bonus, kun je rustig lezen wat de regels hiervan zijn. In het algemeen is het allemaal niet heel erg ingewikkeld en kan er weinig mis gaan. Als het je nog steeds allemaal onduidelijk is, dan kunnen medewerkers van TrendieBingo je ook nog verder op weg helpen. Soms zitten er medewerkers in de chatbox en hier kun je vragen aan stellen, maar er is ook een speciale helpdesk waar je terecht kunt met al je vragen en onduidelijkheden.