Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

ShinyBingo bonusregels

Wist je dat er bij ShinyBingo allerlei bonussen te krijgen zijn? Hiermee kun je allerlei gratis speelgeld ontvangen. Maar wat zijn de bonusregels hiervan precies? Waar moet je op letten?

Wat is ShinyBingo?

Hou jij van bingo spelen? Dan moet je zeker terecht bij ShinyBingo. Dit is een website waar online bingo mogelijkheden zijn. Je kunt bingo spelen tegen andere mensen en hier kun je geld mee winnen. Je moet dan wel de eerste zijn die de kaart weet te vullen met de genoemde bingonummers. Als jij dat voor elkaar krijgt, win je geld. Als je dit ook nog eens voor elkaar krijgt binnen een aantal bingoballen, dan win je de jackpot. Deze jackpot kan duizenden euro’s hoog zijn. ShinyBingo is een leuke manier om jezelf bezig te houden en omdat je er hoge geldprijzen kan winnen. Ook leuk is dat er bij ShinyBingo allerlei bonussen te krijgen zijn. En hier kun jij als gebruiker flink van profiteren. Maar wat zijn de bonusregels?

Aanmeldbonus

De aanmeldbonus is een bonus van 5 euro aan speelgeld die je ontvang na het aanmaken van een account. Een van de belangrijkste regels waar je rekening mee moet houden is dat je nog nooit eerder een account mag hebben gehad. Als je wel eerder een account had, dan heb je geen recht op de bonus.

Eerste stortingsbonus

Wanneer je voor het eerst geld op je account, krijg je een bonus van 200 procent aan speelgeld. Bij een storting van 10 euro ontvang je dus 20 euro aan speelgeld. Om deze bonus te kunnen krijgen, moet je minimaal 10 euro hebben gestort. De bonus voor de eerste storting kan niet hoger zijn dan 100 euro.

Elke week een bonus

Elke week krijg je per e-mail een bonuscode toegestuurd. Deze kun je vervolgens verzilveren in je account. Doorgaans kun je rekening houden met een paar euro aan speelgeld. Elke code is maar te verzilveren tot een bepaalde datum. Ben je te laat, dan heb je pech en moet je wachten op de volgende code. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent.

Bonusregels voor het speelgeld

Het speelgeld kun je niet laten uitbetalen op je account. Je kunt het dus wel gebruiken om bingo mee te spelen. Hier is ook echt geld mee te winnen en wanneer je meer dan 25 euro aan geld op je account hebt staan. Wanneer bepaalde regels voor het speelgeld je niet duidelijk zijn, kun je ook altijd de uitleg op de website raadplegen of eventueel zelfs een bericht sturen naar de helpdesk.

Waarom geld storten?

Als je zoveel bonusgeld kunt krijgen, waarom zou je dan nog geld storten op je account? Hier zijn verschillende redenen voor te bedenken:

  • Je vindt het leuk om wat geld te investeren
  • Het zorgt voor meer spanning
  • Je kunt alleen de jackpot winnen als je in de afgelopen drie geld hebt gestort op je account

Genoeg redenen dus om toch af en toe eens wat geld op je account te storten en mee te spelen met echt geld.