Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Maria bingo spelregels

Maria bingo is een website waar je bingo kunt spelen. Wat zijn hier precies de spelregels van? Zijn er bepaalde zaken waar je op moet letten? Welke spelregels moet je weten om bingo bij Maria Bingo te spelen?

Wat is Maria Bingo?

Maria Bingo is een website waar je een account aan kunt maken en daarna kun je er bingo spelen. Behalve bingospellen, zijn er ook verschillende casinogames te spelen. Om mee te kunnen doen, is het wel noodzakelijk om wat geld te storten. Terwijl je bingo speelt, zijn er verschillende mogelijkheden om geld te winnen. Bijvoorbeeld wanneer je d eerste bent met een lijn of een volle kaart afgestreept. Je kunt ook nog de jackpot winnen. Ook heeft Maria Bingo nog een gezellige chatbox waar je met andere spelers kunt chatten. Het handige is dat Maria Bingo ook beschikbaar is op de mobiele telefoon.

Wat zijn de spelregels van bingo?

Bingo is een spel waarbij je een of meerdere kaarten koopt. Op deze kaarten staan nummers aangegeven. Wanneer het spel begint, wordt er met 75 of 90 ballen gespeeld. Iedere keer wordt er een willekeurig cijfer opgenoemd. Staat het cijfer op je kaart, dan kun je hem afstrepen. Als je de eerste speler bent die een hele lijn, een patroon of een volle kaart kunt afstrepen, dan win je. Bingo wordt vaak gespeeld in bijvoorbeeld buurthuizen. Je kunt dan spullen of geld winnen. Wanneer je liever niet de deur uit gaat om te spelen, dan kun je ook online bingo doen, bijvoorbeeld bij Maria Bingo.

Soorten bingo

Er zijn meerdere soorten bingo. Zo heb je de 75 ballen bingo. Hierbij heb je een binogkaart met vijf rijen en vijf kolommen. Ook is er nog de 90 ballen bingo. Hierbij speel je op een bingokaart. Deze kaart bevat 3 rijen en 9 kolommen. De variant met 90 ballen wordt ook vaak kienen genoemd. Er zijn ook nog varianten, waar je in plaats van een lijn een patroon moet zien te vullen. Het verloop van het spel is bij de varianten hetzelfde als bij de gewone bingo.

Maria Bingo spelregels

Het bingospel bij Maria Bingo werkt hetzelfde als bingo bij bijvoorbeeld een buurthuis. Van tevoren koop je een of meerdere bingokaarten en daarna zal de computer willekeurig telkens bingoballen trekken die afgestreept worden van je speelkaarten. Maria Bingo werkt erg gemakkelijk en je hoeft als speler weinig te doen. Als het toch niet helemaal duidelijk is, dan is er op Maria Bingo een handige pagina waar je alle informatie rustig na kunt lezen. Je zou ook iemand in de chatbox kunnen vragen om hulp.

Chatbox spelregels

Wanneer je tijdens het bingo spelen op Maria Bingo gebruik wilt maken van de chatbox, dan zijn er wel wat regels waar je je aan moet houden. Het is de bedoeling dat je niet zomaar bot bent tegen andere spelers. Val andere spelers ook niet lastig en blijf altijd beleefd. Ook wordt het altijd afgeraden om persoonlijke gegevens op de chatbox te delen met anderen. Je weet immers nooit met wie je te maken hebt.

Geld storten en spelen

Wanneer je Maria Bingo eens wilt proberen, dan kun je een account aanmaken. Dit kost je verder geen geld. Wanneer je echter geld stort, dan krijg je een bonus van 100% speelgeld. Stort je dus 10 euro, dan krijg je nog eens 10 euro aan speelgeld en heb je dus 20 euro waar je mee kunt spelen.