Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Maria Bingo bonusregels

Bij online bingo krijg je vaak interessante bonussen. Ook bij Maria Bingo kun je profiteren van dit soort bonussen. Maar hoe werkt dat precies? Waar moet je als lid nou eigenlijk op letten. Wat zijn de Maria bingo bonusregels?

Wat is Maria Bingo?

Maria Bingo is een site waar je bingo op kunt spelen. Om dit te kunnen doen heb je wel een account nodig en deze kun je gratis aanmaken. Geld betalen doe je alleen wanneer je daar zelf voor kiest, dus eigenlijk loop je geen enkel risico op deze site. Vervolgens kun je bingo spelen. Dit doe je door vooraf bingokaarten te kopen en daarna kun je gezellig meespelen. Tijdens dit spel is er een chatbox actief. Als je wilt kun je dus ook met andere spelers praten. Ben jij de eerste met een volle kaart? Gefeliciteerd! Dan win je. En als je geluk hebt kun je zelfs de hoofdprijs winnen. Leuk is dat de site vrouwvriendelijk is en speciaal is gericht op vrouwen.

Bonus

Maria Bingo heeft een bonus voor iedereen die de eerste keer geld stort. De bonus hiervan bedraagt 100 procent bovenop je gestorte bedrag. Dit betekent dat je bij een storting van 10 euro dus nog eens 10 euro krijgt om mee te spelen. Ook kun je wekelijks bijzondere bonussen krijgen, zoals spins aan het rad van fortuin. Dit kan iedere week echter anders zijn.

Bonusregels

De Maria Bingo bonusregels zijn vrij duidelijk. Je kunt de bonus alleen krijgen op een nieuw account. Je mag niet meerdere accounts onder een naam aanmaken om meerdere keren de bonus te kunnen ontvangen. Ook kun je deze bonus niet laten uitbetalen. Wel is het zo dat je eventuele winsten kunt laten uitbetalen die je hiermee maakt.

Regels nalezen

Wanneer jij regels wilt nalezen, dan kun je dit op de site lezen. Zo weet je precies wat de bonusregels zijn bij Maria Bingo. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten en wat de bonusregels precies zijn.

Zorg dat je plezier hebt

Het belangrijkste is natuurlijk dat je plezier hebt met het bingospel. En mede dankzij die leuke bonus, kun je ook nog veel langer en meer spelen bij Maria Bingo.