Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Maria bingo

Ken jij Maria Bingo al? Een online bingospel waar je niet alleen veel plezier aan kunt beleven, maar waar je ook nog eens geld mee kunt winnen. Er zijn dus goede redenen om je aan te melden bij Maria Bingo. Maar waarschijnlijk wil je eerst graag weten wat Maria Bingo precies is, zodat je tenminste weet waar je je precies voor aanmeldt. Dus: wat is Maria Bingo en waarom is het zo’n leuke bingowebsite?

Wat is Maria Bingo?

Maria Bingo is een website waar je online bingo kunt spelen. Online bingo is vergelijkbaar met bingo op een locatie: je koopt één of meerdere bingokaarten en daarna streep je de cijfers af die worden opgenoemd. Als jij als eerste bingo scoort (bijvoorbeeld door een volle lijn, een patroon of een volledig volle kaart te krijgen), dan win je. Bij Maria Bingo gebeurt dit dus allemaal online. Je kunt er geld mee winnen en dit gewonnen geld kun je op je bankrekening laten storten. Tijdens het bingospel is er een gezellige chatbox waar je aan kunt deelnemen. Je kunt dan met andere spelers praten. Als je geluk hebt, kun je zelfs de jackpot winnen en deze kan hoog oplopen. Andere prijzen die je kunt winnen zijn bijvoorbeeld bioscoopkaarten of dagjes uit.

Soorten bingo

Bij Maria Bingo worden er verschillende soorten bingo gespeeld. Namelijk:

  • Classic: hierbij speel je op een kaart van 5×5 en zijn er 75 ballen die getrokken worden. Hier win je prijzen bij een volle lijn of een volle kaart.
  • Pattern: vergelijkbaar met classic, maar in plaats van een volle lijn, moet je hier een bepaald patroon halen
  • 90 ball: bij 90 ball (dit wordt ook wel kienen genoemd) speel je met 90 ballen en heb je een groter speelveld om cijfers op af te vinken.

Je kunt zelf bepalen welke variant van bingo je speelt. Er zijn verschillende speelkamers, waardoor je helemaal zelf kunt kiezen wat je wilt doen. Het is dus maar net waar je op dat moment zin in hebt. Je kunt er bijvoorbeeld ook lekker in afwisselen.

Aanmeldbonus

Besluit jij om je aan te melden bij Maria Bingo, dan ontvang je een bonus van 100 procent. Als jij dus begint met het spelen met een bedrag van 10 euro, dan ontvang je nog eens 10 euro om mee te spelen. Het aanmelden is erg gemakkelijk en je hoeft enkel de instructies op het scherm te volgen. Alles wijst voor zich en binnen een paar muisklikken ben je lid van Maria Bingo.

Geld storten

Wil jij geld storten op Maria Bingo? Dan kan dat op verschillende manieren.

Maria Bingo op de mobiel

Maria Bingo kan ook worden gespeeld op je mobiele telefoon. Je hoeft hier geen speciale app voor te downloaden, maar je kunt gewoonweg de website bezoeken met je telefoon. Je kunt dan inloggen en meespelen op je telefoon. Belangrijk is wel dat je een smartphone hebt. Ook is een internetverbinding noodzakelijk. Wanneer je dit hebt, kun je altijd en overal meespelen met een bingospel van Maria Bingo.

Andere spellen

Maria Bingo heeft behalve bingo nog veel meer verschillende spellen. Zo kun je ook je geluk wagen bij één van de vele slotmachines. Ook zijn er diverse andere casinogames. Denk aan roulette en blackjack. Je kunt ook met deze spellen flink wat geld winnen en het kan een leuke afwisseling zijn in de bingospellen die je speelt.