Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Jogobingo

Jogobingo is een gezellige website waar je terecht kunt voor een potje bingo. Hier kun je geld mee winnen. Hoe werkt Jogobingo precies? Kost het geld en hoe kun je geld winnen op deze bingowebsite?

Wat is Jogobingo?

Jogobingo is een website waar je bingo op kunt spelen. Dit is vergelijkbaar met bingo dat je op vakantie of ergens in een buurtcentrum speelt. Er worden telkens ballen getrokken met een nummer erop en deze streep je af op je gekochte kaart(en). Als jij als eerste een rij, patroon of volle kaart hebt, dan win je. Hier is geld mee te winnen. Op Jogobingo doe je dit dus allemaal online en speel je met andere mensen. Je kunt er dus ook geld mee winnen en er is zelfs een jackpot die kan vallen. Ook is er op Jogobingo een chatbox, zodat je met mensen kunt praten die eveneens aan het spelen zijn.

Hoe speel je mee?

Om mee te kunnen spelen op Jogobingo, is het noodzakelijk om een account aan te maken. Dit is volledig gratis en je zit niet vast aan verplichte betalingen. Het aanmaken van een account kan met een paar muisklikken worden gedaan. Als je eenmaal een account hebt, dan kun je een kamer ingaan en meespelen. Het is dus niet moeilijk om mee te spelen en de instructies op het scherm zijn meteen duidelijk. Zonder account kun je wel meekijken, maar is het niet mogelijk om zelf mee te spelen.

Gratis spelen

Op Jogobingo heb je de mogelijkheid om gratis mee te spelen. Er zijn namelijk een paar gratis speelkamers beschikbaar. Er is er altijd minstens eentje geopend waar je in kunt spelen. Andere gratis kamers zijn alleen geopend tijdens bepaalde tijden. Wanneer de gratis speelkamers vol zijn, heb je pech en moet je wachten tot er een plekje over is. Kun je wel meespelen, dan kost het je dus geen cent. En ondanks dat het geen geld kost, kun je wel geld winnen in deze speelkamers. Houd er wel rekening mee dat er doorgaans erg veel spelers zijn en dat de kans op een grote prijs hierdoor een stuk lager is dan bij kamers met minder deelnemers.

Betaald spelen

Je kunt het tegoed op je account heel gemakkelijk opwaarderen. Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen.
Hoe je de betaling precies kunt doen, staat aangegeven op je account, zodat je gemakkelijk de stappen kunt volgen. Wanneer je ervoor kiest om telefonisch een opwaardering te doen, dan krijg je een tegoed van 1.30 euro per gesprek op je account. Het is ook mogelijk om per minuut tarief te krijgen. Je krijgt dan 0,80 euro per minuut. Het maximumbedrag dat je ermee kunt opwaarderen is 10 euro. Bij andere betaalmogelijkheden kun je een hoger bedrag storten, indien je dat wenst.

Hoeveel kost een bingokaart?

Je kunt zelf bepalen in wat voor een kamers je gaat meespelen. Het bedrag dat je voor een bingokaart moet betalen is per kamer verschillend. De volgende bedragen worden gehanteerd:

  • 5 cent
  • 10 cent
  • 25 cent
  • 50 cent

Je betaalt dus nooit heel erg veel geld voor een bingospel. In de meeste kamers geldt een maximum aantal kaarten van tien dat je in één keer kunt kopen.

Geld winnen

Bij Jogobingo is het mogelijk om geld te winnen tijdens het bingospel. Wanneer jij als eerste een lijn, patroon of volle kaart hebt, levert je dat geld op. Het is ook mogelijk om de jackpot te winnen en deze kan behoorlijk oplopen.