Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Bingolot


Bingolot.com is dé plek waar liefhebbers van het bingospel bij elkaar komen. Het is een multiplayer spel, waarbij het niet alleen draait om de winst. Want tijdens een gezellig spelletje bingo, kun je hier chatten met andere spelers. Bingolot laat zien hoe bingo echt moet zijn: de spanning van het spel gecombineerd met het gezelschap van andere spelers.

De bingokamers van Bingolot

bingokamers bij bingolotOp de website vind je meer dan 40 kamers waar je bingo kunt spelen. Bij binnenkomst kun je direct kiezen bij welke kamer jij je aan wilt sluiten. Die keuze kun je maken op basis van de informatie die in het scherm verschijnt. Zo zie je bijvoorbeeld hoeveel spelers er al aanwezig zijn en of je voor het spel moet betalen of niet. Heb jij je keuze gemaakt, dan kun je beginnen met het spel.

De bingospellen

Bingolot biedt de 75 ballen bingo variant aan. Om hier aan mee te doen, hoef je geen aparte software te downloaden. Je kunt meteen aan de slag met het spel. Voor elk type spel zijn er genoeg liefhebbers waar je tegen kunt spelen. Een spelronde duurt alles bij elkaar ongeveer 6 minuten. En ondertussen is er altijd de chatfunctie voor nog meer gezelligheid.

Wat zijn de mogelijkheden om gratis bingo te spelen?

gratis bingoMisschien gaat het je niet om het winnen van een prijs, maar meer om de lol van het spel en het ontmoeten van andere bingoliefhebbers. Dan kun je er voor kiezen om gratis te spelen bij Bingolot. Ook al speel je gratis, je kunt er toch een kleine geldprijs mee winnen. Je kunt de gewonnen prijs natuurlijk laten uitbetalen. Maar je kunt er ook kaarten mee kopen om verder te spelen in andere kamers.

Spelen voor geld

Heb je er vertrouwen in dat je kunt winnen? Dan wil je de spanning van het spel verhogen door voor een serieuze geldprijs te spelen. Bij de meeste kamers mag je per speelronde, meespelen met maximaal tien kaarten. De kaarten koop je voor 10, 25 of 50 cent per stuk. Heb je in totaal minimaal 50 euro bij elkaar gespeeld, dan kun je een verzoek indienen om het bedrag uit te laten betalen.

Het kopen van loten

Elke kamer heeft weer een andere ticketprijs om mee te mogen doen. Gelukkig gaat het kopen van loten bij Bingolot snel en eenvoudig. Zo kun je altijd gewoon door blijven spelen. Je kunt eenvoudig opwaarderen in het bingospel van Bingolot. Welke methode je ook gebruikt, het is altijd veilig.

De bingo bonus

bingo prijzen en bonussenBingolot werkt met behalve met standaard potjes bingo, ook met bonusrondes. Deze bonusronde wordt aan een kamer toegewezen, wanneer een bepaald limiet van verkochte kaarten wordt behaald. Wanneer er een bonusronde start, krijg je dit aan het begin van het spel te horen. Tijdens deze ronde wordt een bedrag verloot, waarvan de hoogte afhankelijk is van de prestaties van de spelers. Hoe beter de spelers zijn, des te meer je kunt winnen.

Hulp nodig?

Heb je vragen tijdens het spelen van een bingospel, dan kun je deze eenvoudig stellen via het formulier in het speelscherm. Er staat 7 dagen per week een support team voor je klaar. Maar het grote voordeel van een chatfunctie, is dat je met je vragen ook eenvoudig bij je medespelers terecht kunt. Zo is je vraag altijd snel beantwoord.