Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Vorderingen tijdens het bingo spelen

In dit artikel staat informatie voor Bingocams spelers die willen weten hoe ze hun eigen bingospel vorderingen kunnen bijhouden en bekijken. Op de website van Bingocams krijgen spelers onder andere een inzicht van hun vorderingen met het loyaliteitssysteem. Het is ook mogelijk om te kijken hoe vaak lopende bonussen nog moeten worden ingezet, voordat die bij het accountsaldo worden toegevoegd. Op de website vinden spelers ook een overzicht van hun gewonnen prijzen.

Bezoek de website

Vrijspelen van de bonussen

In het spelersaccount staat een handige bonusoverzicht pagina. Daar kunnen spelers kijken voor welke bonussen ze op dat moment meespelen. In het overzicht zien de spelers ook hun vorderingen met de lopende bonussen. Zolang een bonus nog moet worden vrijgespeeld, worden gewonnen bedragen in de bonusmeter gezet. Als de bonus is vrijgespeeld wordt het geld naar de balansmeter verplaatst.

De gewonnen prijzen en gekochte kaarten

Bingocams spelers kunnen ook een overzicht bekijken van hun tot dan toe gewonnen prijzen. Dit overzicht kan worden bekeken in de win historie pagina. De speler heeft ook de mogelijkheid om een overzicht te bekijken van alle gekochte bingokaarten. Op de win historie pagina worden ook de verdiende punten voor het loyaliteitssysteem bijgehouden.

bonussen

Het loyaliteitssysteem van Bingocams

Het loyaliteitssysteem heeft betrekking op de eerder beschreven spelersstatus. Spelers kunnen tijdens een bingoronde op verschillende manieren vorderingen maken met hun statuspunten. Als ze met één bingolijn winnen krijgen ze één punt. Twee bingolijnen leveren twee punten op en een full house is goed voor vijf punten. Gratis bingo spelen levert geen statuspunten op. Wanneer spelers een prijs winnen maken ze tevens kans om op het Live Win Moments overzicht te worden getoond.

Het Live Win Moments overzicht

Bingocams beschikt over een live Win Moments overzicht. In dit overzicht staan diverse winnaars en hun gewonnen bedragen. Spelers kunnen er onder andere overzichten bekijken van alle win momenten, real time win momenten, en ze vinden er ook de 1000 euro Live Win Moment winnaars. Spelers krijgen een bedrag van 1000 euro wanneer ze toestaan dat hun opgenomen Live Win Moment door Bingocams als promotiemiddel mag worden gebruikt.

Stortingen bij Bingocams
Wanneer een speler een nieuwe storting doet, wordt het bedrag bijgeschreven op het Bingocams account. Het totale bedrag van gestort speelgeld is dan zichtbaar op de balansmeter van het account. Bingokaarten kunnen enkel worden aangeschaft wanneer er genoeg geld op de balansmeter of op de bonusmeter staat. Spelers kunnen ook informatie opzoeken over hun uitbetalingen.

Meld je aan bij Bingocams

Uitbetalingen

Op de website van Bingocams kan een speler de historie van aangevraagde uitbetalingen bekijken. Wanneer een speler een uitbetaling bekijkt, die nog niet door de bank of Bingocams is verwerkt, wordt er aangegeven dat de uitbetaling nog niet is voltooid. Op het moment dat de betaling is verwerkt wordt de overmakingsdatum aangegeven onder datum van uitbetaling.