Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Opwaarderen en uitbetalen

In dit artikel wordt er meer uitleg gegeven over opwaarderen en uitbetalen. Bingocams spelers vinden hier de voorwaarden voor het aanvragen van een uitbetaling, en ze lezen hoe ze een storting kunnen doen. Er zijn verschillende bonussen gekoppeld aan het opwaarderen. Er wordt daarom ook meer uitleg gegeven over de stortingsbonus en andere beschikbare bonussen.

bonussen

Opwaarderen

Er zijn voorwaarden voor het maken van een storting. Wanneer een speler wil opwaarderen, dient er een minimum bedrag van € 10,00 te worden gestort op het account. Er is een uitzondering voor stortingen die worden verricht via de telefoon. Met deze optie kan een betaling worden gedaan van € 1,30. Bij deze online bingo zijn er diverse mogelijkheden om op te waarderen.

Eerste stortingsbonus en verdere bonussen

Bij het maken van een eerste storting hoeven spelers geen bonuscode in te voeren. Bij deze betaling maken ze automatisch gebruik van de eerste stortingsbonus. Dit is de 300% stortingsbonus. Elke opvolgende storting is goed voor een verhoging van 50%. Er zijn ook nog diverse andere aantrekkelijke bonustegoeden te verdienen.

Meld je aan voor je eerste bingo bonus

Extra bonustegoeden

Een van de extra tegoeden is bijvoorbeeld de nieuwsbrief bonuscode. Spelers kunnen zich inschrijven voor de Bingocams nieuwsbrief. Ze ontvangen dan regelmatig handige informatie over Bingocams. In de nieuwsbrief staan ook diverse aantrekkelijke cadeaus. Via de nieuwsbrief ontvangen spelers codes voor gratis bonussen en stortingsbonussen. Andere bonussen kunnen weer worden verdient door het spelen van een bonusspel. Er zijn ook speciale bonussen te verkrijgen tijdens feestdagen, of bij maandelijkse en wekelijkse promoties.

Uitbetalen

In het spelersaccount kan een uitbetaling worden aangevraagd door te klikken op geld opnemen. Als een speler een bedrag wil laten uitbetalen moet er minimaal € 25,00 op de balansmeter staan. Er kan alleen een uitbetaling van de balansmeter worden aangevraagd. Bij een uitbetaling wordt de bonusmeter automatisch gereset. Het duurt gemiddeld drie tot vijf dagen voordat een betaling is verwerkt.

Problemen bij opwaarderen en uitbetalen

Bingocams beschikt over een handige helpdesk pagina. Daar kunnen spelers terecht als ze problemen hebben met bonussen, opwaarderen en uitbetalen. Spelers vinden er ook oplossingen voor diverse andere problemen. Ze hebben ook de mogelijkheid om een eigen vraag te stellen aan Bingocams, via een contactformulier. Op de veel gestelde vragen pagina staan ook diverse antwoorden beschreven over bonussen, opwaarderen en uitbetalen.

Bezoek Bingocams