Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Bingocams spelregels

Wat zijn nou eigenlijk de spelregels van Bingocams? De regels zijn op zich niet heel moeilijk en ook mensen die nooit eerder bingo hebben gedaan zullen het principe snel begrijpen. Hoe werkt het precies?

Over Bingocams

Bingocams is een website. Je kunt je hier als gebruiker aanmelden en wanneer je een account hebt, is het mogelijk om bingo te spelen in één van de vele speelkamers. Tijdens het spelen van bingo kun je ervoor kiezen om je bingo aan te zetten. Je kunt dan namelijk extra geldprijzen. Ook zonder webcam kun je overigens veel geld winnen. Ook kun je tijdens het spelen met andere spelers chatten in de chatbox. Maar hoe werkt bingo nou eigenlijk en hoe zitten de spelregels in elkaar? Waar moet je zoal op letten?

Spelregels bingo

Bingo wordt gespeeld met een aantal ballen en een (of meerdere) bingokaarten. Aan het begin van het spel koop je de bingokaarten en daarna worden de ballen gehusseld. Eén voor één worden de bingoballen vervolgens getrokken en streep je de nummers af die worden geroepen. Wanneer je als eerste een lijn, een patroon of een volle kaart hebt, win je het spel en kun je een prijs winnen. Doorgaans roep je bij bingo heel hard ‘bingo’ wanneer je als eerste de lijn, patroon of de volle kaart hebt.

Varianten in bingo

Er zijn verschillende bingovarianten. Het spel kan bijvoorbeeld worden gespeeld met 75 ballen of met 90 ballen. Ook kan er worden gespeeld om een lijn, of een patroon. Dit is per variant verschillend. Doorgaans is het bij iedere spelvariant wel de bedoeling om uiteindelijk een volle kaart te scoren.

Bingocams

Ook op Bingocams kun je bingo spelen en dit werkt hetzelfde als het echte bingo. Je hoeft hier geen bingo te roepen, maar wordt dit door de computer al automatisch herkend. Als jij als eerste bingo hebt, dan win je een leuk geldbedrag op je account. Het is zelfs mogelijk om een jackpot te winnen. Deze jackpot kan oplopen tot duizenden euro’s.

Hoe speel je mee?

Je kunt op Bingocams meespelen door een account te maken. Dit aanmaken van een account is gratis en je betaalt alleen geld wanneer je hier zelf voor kiest. Als je een account aanmaakt, krijg je al meteen een aanmeldbonus en ontvang je gratis vijf euro speeltegoed. Je kunt dan naar één van de vele speelkamers en hier terecht om bingo te spelen.

Prijzen winnen

Er zijn veel prijzen te winnen op Bingocams. Zo heeft iedere kamer sowieso een jackpot die je kunt winnen. Hiervoor moet je wel in de afgelopen maanden tenminste één keer geld hebben gestort op je account. Ook kun je prijzen winnen door als eerste een lijn of patroon te krijgen. Soms zijn er speciale evenementen waar eveneens geldprijzen mee te winnen zijn, dus zorg dat je hierbij aanwezig bent. En als laatste is het slim om je webcam aan te zetten, want jouw live winmoment kan je extra geld opleveren.