Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

Bingocams bonusregels

Wist je dat je als lid bij de bingowebsite Bingocams altijd recht hebt op interessante bonussen? Hoe zit dit en welke bonusregels gelden hier? Waar moet je als lid rekening mee houden wanneer je wilt profiteren van deze bingo bonussen?

Informatie over Bingocams

Bingocams is een van de meest bijzondere bingosites die er is. Dat komt niet zozeer vanwege het bingospel dat er wordt gespeeld, maar vanwege opvallende extra opties. Denk aan de mogelijkheid om je webcam aan te zetten. Iedereen die dit doet kan extra geldprijzen winnen met hun live winmoment. De website is daarnaast zeer functioneel. Je kunt er bingo spelen, nieuwe contacten maken en enorme geldbedragen winnen. Dit kun je winnen door de eerste te zijn die de bingokaart weet te vullen. Als je dit ook nog eens binnen een bepaald aantal ballen doet, win je de jackpot en deze kan duizenden euro’s hoog worden. En daarnaast zijn er talloze bingo bonussen.

Aanmeldbonus bonusregels

Heb je nog geen account bij Bingocams? Dan kun je daar flink van profiteren. Alle nieuwe leden krijgen namelijk 5 euro speelgeld als bingobonus, alleen maar voor het aanmaken van het account. Dit geld kun je gebruiken om bingo mee te spelen. Gewonnen prijzen kun je gewoon laten uitkeren. De belangrijkste bonusregels die hiervoor geldt is dat je een geheel nieuwe klant moet zijn. Je kunt dus niet zomaar een tweede account aanmaken, want dan heb je geen recht op deze bonus.

De eerste storting

Als je als nieuw lid voor de eerste keer geld stort op Bingocams om mee te spelen, dan kun je hier extra speelgeld voor krijgen. Je ontvangt namelijk 200 procent aan extra speelgeld bij Bingocams. Dit kan al snel flink oplopen. Bij een storting van 10 euro ontvang je bijvoorbeeld ook nog eens 20 euro aan speelgeld! Deze bonus kan niet hoger zijn dan 100 euro. Er zit dus wel een limiet aan deze speciale bonus. De stortingsbonus kun je ook maar een keer krijgen, maar soms wordt er wel een bonus gegeven voor een nieuwe storting. Informatie hierover vind je dan op de site of in je e-mailbox.

Bonussen per e-mail

Houd je e-mailbox goed in de gaten, want Bingocams stuurt je regelmatig mails met speciale bonuscodes. Iedere week ontvang je deze mails en zo kun je toch weer een paar euro aan speelgeld krijgen. Vaak kun je de code verzilveren binnen een bepaald termijn. Ben je te laat? Dan krijg je helaas niet het speelgeld en moet je een week wachten op je nieuwe bonus.

De bonusregels onduidelijk?

Is het je toch niet helemaal duidelijk hoe alle bonusregels in elkaar zitten van Bingocams? Dan kun je de website bekijken. Er is een uitgebreide helppagina waar je meer informatie vindt. In het algemeen zijn de regels niet heel moeilijk en zul je het allemaal al snel begrijpen. Heb je toch nog vragen? Dan kunnen de medewerkers van Bingocams deze natuurlijk voor je beantwoorden. Er is een zeer uitgebreide helpdesk en in de verschillende bingokamers kunnen ook medewerkers zitten die je vragen kunnen beantwoorden.