Alle spelregels voor bingo spelen op een rij

BingoBink

Wat is BingoBink?
BingoBink is de nieuwste en meest fabuleuze bingo website op het internet. Op deze bingo site zijn mensen van alle oriëntaties welkom. Je kunt niet alleen gratis meespelen, maar je ook aanmelden voor het spannende loyaliteitsprogramma die toegang geeft tot vele extra’s. Het meest opvallende is de positieve sfeer en de geweldige community die erbij hoort. Chat ook nog live met de hosts en ontmoet andere spelers via de webcam.

Bezoek Bingobink

Welke bonussen en speciale aanbiedingen zijn er?

Bij BingoBink zijn veel verschillende aanbiedingen en bonussen te halen. Wanneer je je inschrijft begint het al, want je krijgt meteen vijf Euro helemaal gratis. Daarnaast tellen ze bij je eerste inleg gelijk 200% erbij op. Wanneer je je inschrijft krijg je wekelijks een 50% reload bonus. Dit betekent dat je de helft terug krijgt van wat je die week hebt ingelegd. Tot slot is er een uitgebreid loyaliteitsprogramma en zijn er vele andere aanbiedingen.

Meld je aan en gebruik deze aanmeldingsbonussen!

Hoe kun je opwaarderen bij BingoBink?

Opwaarderen gaat heel gemakkelijk. Wanneer je je aanmeldt voor het spannende loyaliteitsprogramma, krijg je bij elke inleg punten. Hoe meer punten je hebt, hoe beter de beloningen zijn die je krijgt. Voor elke euro die je inlegt krijg je een punt (een XP) en kun je opwaarderen tot je een echte gold member bent. Hiermee krijg je toegang tot VIP bonussen en exclusieve koopwaar. BingoBink wil haar fantastische leden van de website echt belonen.

Welke bingospellen kun je allemaal spelen?

Er zijn meer dan 200 speelautomaten beschikbaar en vele geweldige spellen te spelen. Maar je kunt ook de meespelen met de Live Bingo. Neem je tijdens het spelen van de 75 of 90 ballen bingo met behulp van je webcam het fantastische moment op dat je gewonnen hebt en stuur dit in. Je krijgt dan nog eens 15% extra winst bovenop wat je al gewonnen hebt. Speel ook het Bouncing Bonus spel en win extra prijzen met een paar simpele muisklikken. Vergeet niet de prachtige chatrooms waar je met de hosts en elkaar live kunt chatten.

Hoe kun je gratis bingo spelen?

Elke dag kun je in de Boogie Binks Room gratis bingo spelen. Het kost je niets om mee te doen en je wint echt geld. Doordat dit spel drie keer per dag beschikbaar is, krijgt iedereen de kans om mee te doen op het moment dat hem/haar goed uitkomt. Elk tijdstip zijn er zes rondes waardoor je kans op winnen extra groot wordt gemaakt. Wil je bingo uitproberen? Dan is dit de perfecte mogelijkheid.

Speel gezellig en gratis mee, maak nu een account aan!

Waarom zou je voor deze bingosite kiezen?

BingoBink is nieuw en betoverend. Het is de eerste bingo site dat ieder mens accepteert zoals hij/zij is. De geweldige community die erbij hoort is een weerspiegeling van de positieve sfeer die de hosts naar de website brengen. Het is fantastisch leuk om van deze bijzondere bingo site lid te worden en mee te doen met de vele spellen en evenementen die steeds weer georganiseerd worden. Voor elke bingo liefhebber is dit de site waar je moet zijn.

Bezoek de bingosite, klik hier